Leírás
A fahéj köztudottan gyulladás- és fertőzéscsökkentő hatású, de természetes hatóanyagaival csökkenti a magas vércukorszintet, a káros koleszterin szintet, erősíti a gyomrot, gyorsítja az anyagcserét, és kezeli a gombás fertőzéseket. Leggyakrabban emésztésserkentő, étvágyjavító és gyomorerősítő hatása miatt használják. A szív- és érrendszerre is jótékony hatással van, tapasztalatok szerint már napi két gramm fahéj jelentősen csökkentheti a magas vércukorszintet és a vérnyomást. Étrend-kiegészítőként fogyasztva a szükséges gyógyszeres kezelés mellett kiemelkedő eredményeket hozhat a diabétesz és a magas vérnyomás kezelésében. Javíthatja a libidót, táplálja a bőrt.
A fahéj lehetséges jótékony tulajdonságai:
- tele van antioxidánsokkal
- gyulladásgátló tulajdonságai lehetnek
- csökkentheti a szívbetegségek kockázatát
- javíthatja az inzulin hormon iránti érzékenységet
- csökkentheti a vércukorszintet és erős antidiabetikus hatással bír
- jótékony hatással lehet a neurodegeneratív betegségekre
- segítheti a bakteriális- és gombás fertőzések leküzdését
A A BioMenü Bio ceyloni fahéj kapszula bio, vegán; természetes anyagokból készült, GMO-mentes, hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Allergén- és mesterséges színezékmentes, tartósítószermentes, zsírmentes; telített zsírban szegény; élelmi rostban gazdag.
Adagolása:
Naponta 1-2 db kapszula.
Összetevők
100% bio fahéj (cinnamomum zeylanicum / verum); hidroxipropilmetilcellulóz alapú 00-ás méretű kapszula, 100% hipromellóz.
Hatóanyagok 100 g-ban:
- Energia 887 kJ/212 kcal
- Zsír 0,3 g
– amelyből telített zsírsav 0,2 g
– amelyből egyszeresen telítetlen zsírsav 0,0 g
– amelyből többszörösen telítetlen zsírsav 0,0 g - Szénhidrát 18,9 g
– amelyből cukor 0,0 g - Rost 61,5 g
- Fehérje (protein) 3,7 g
- Só 0,2 g