Leírás
Vadon élő, rövid életciklusú, krillel és különböző planktonokkal táplálkozó, apró ajóka-fajtájú halakból a legmodernebb technológiával előállított, teljesen tiszta kapszulás halolaj, extra magas hatóanyag-tartalommal.
A GAL Omega-3 Eco lágyzselatin-kapszulánként 700 mg Ω3-zsírsavat tartalmaz, amiből 350 mg EPA, 250 mg DHA, 100 mg pedig DPA és SDA.
Természetes triglicerid (TG)-formájú (nem mesterséges etil-észter (EE)-forma), ennek köszönhetően az Ω3-zsírsavak hasznosulása 30%-kal jobb, mint a sima természetes halolajakból (az EE-formáról nem is beszélve).
Hogy a frissességét sokáig megőrizze, egy különleges antioxidáns keverékkel stabilizálták, amely RSPO minősítésű (“orángután-barát”), fenntartható gazdaságból származó vörös pálma-gyümölcshúsból nyert tokotrienolokat is tartalmazó, természetes E-vitamin-komplexből (8 féle tokoferol+tokotrienol) és görög zsályából vegyszermentesen (ún. szuperkritikus extrakcióval) nyert antioxidánsokból áll.
A termék csomagolása karbonsemleges nyomtatásból származik, az FSC által minősített papíralapanyag nyomtatására pedig környezetbarát, növényi olajbázisú festékanyagot használnak.
Adagolás:
Napi 1 db kapszula szedése is elegendő, hogy az omega-3 agyra, szemre és szív-érrendszerre gyakorolt minden hatását kifejtse, ahhoz ugyanis min. 500 mg EPA+DHA szükséges. A triglicerid-szintet csökkentő hatáshoz azonban min. 2000 mg EPA+DHA szükséges az EFSA szerint, így ilyen célra 3-4 kapszulára is szükség lehet.
Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépjük túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó.
Összetétel