Leírás
Az Emóció 7.84 különlegessége, hogy a benne lévő jótékony mikroorganizmusok aktív – nem liofilizált – állapotban vannak, aminek köszönhetően a szervezetbe kerülve azonnal ki tudják fejteni kedvező hatásukat
- A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normális működéséhez, valamint a normális kollagén képződéshez
- D3-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat és normál fogazat fenntartásához
- Effektív mikroorganizmusok támogatják a bélflóra és az anyagcsere- folyamatok optimalizálását
- Prémium kombináció folyékony formulában
- Kitűnő felszívódás
- Vegán
Adagolása:
Naponta 2x, reggel 1x25ml és este 1x 25ml
Napi adag tartalmaz:
- 1000 mg C-vitamint
- 2000 NE (50 µg) D3- vitamint
- 55×10^7 CFU/ élőcsíra szám ( élőflóra tartalom)
Tárolása:
Az eredeti csomagolásban +5 és +25 °C közötti hőmérsékleten, napfénytől védve tárolandó. Használat után gondosan zárjuk vissza a kupakot! Ne tároljuk hűtőszekrényben!
Annak érdekében, hogy a termék teljes mértékben homogén legyen és a hatóanyagi megfelelő mennyiségben legyenek jelen a napi adagban, javasoljuk, hogy fogyasztás előtt fordítsuk meg az üveget 1-2 alkalommal, ne rázzuk fel!
A folyadékban előforduló esetleges üledékképződés és szálasodás természetes folyamat. Az íz, illat aroma változhat, ez folyamatos mikro flóra tevékenységre utaló tulajdonság. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
Összetevők
A napi adag tartalmaz | 2 x 25 ml | NRV %* |
Baktérium fermentum (94,0 % tisztított víz; 3,0 % cukornád melasz; 3,0 % oltófermentum (Lactobacillus lactis, Lactobacillus plantarum, Saccharomyces cerevisiae) | 55 x 107 CFU/ élőcsíraszám | – |
Liposzómás C-vitamin | 1000 mg | 1250 |
Liposzómás D3-vitamin | 50 μg = 2000 NE | 1000 |
Citrom sűrítmény | 0,5 ml |
Tápanyagok | 100 milliliterben | napi adagban (2 x 25 ml) |
Energia tartalom | 132 kJ /31 kcal | 66 kJ / 15,5 kcal |
Zsír | <0,2 g | <0,1 g |
Szénhidrát | 6,3 g | 3,15 g |
Fehérje | 0,2 g | 0,1 g |
Cukortartalom | 2,1 g | 1,05 g |
Sótartalom | 0,583 g | 0,292 g |