Leírás
A St. Dalfour lekvár - 4-féle vegyesgyümölcs, a feketecseresznye, málna, feketeszeder és eper buja elegyét alkotja ebben a lekvárban.
Jól illik goffrihoz, joghurthoz és muffinhoz is, de vadhúsok mellé is kipróbálhatjuk.
A természetes édesítőszereként 100%-os gyümölcsöt használnak nap érlelte szőlőmustból.
A St. Dalfour lekvárok kézzel készülnek, a családi receptet ötvözve a francia módszerekkel és a legmagasabb minőségű, teljesen természetes összetevőkkel.
A szőlőmust a borkészítés édes mellékterméke, egészségesebb lekvárt eredményez, és lehetővé teszi, hogy a gyümölcsök jótékony hatása érvényesüljön.
Összetevők
Eper, málna, feketeszeder, feketecseresznye, gyümölcslé koncentrátum szőlőből és datolyából, gyümölcspektin, citromlé