Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Citrusfriss aromakoktél a Baldini bio aromákkal

2018. 07. 25. 16:15:00
Citrusfriss aromakoktél a Baldini bio aromákkal
A Baldini bio aromák nagyszerűsége, hogy étkezési minőségűek, így bátran használhatjuk őket a konyhában!

 

A 100%-os tisztaságú aromákkal könnyedén ízesíthetünk ételeket, italokat egyaránt télen és nyáron!

Egy friss nyári tészta tökéletes összetevője lehet a bazsalikom vagy az oregánó bio aroma, míg télen a kakaó és a tonkabab bio aromák szinte átmelegítenek minket.

Így július derekán most egy citrusos aromakoktélt hoztunk Nektek, amellyel bármilyen kerti összejövetel, vagy meleg nyári estét fel tudtok dobni.

Hozzávalók:

  • 250 ml Agavészirup
  • 4 csepp Baldini Lime Bio-aroma
  • 6 csepp Baldini Narancs Bio-aroma
  • 5 csepp Baldini Citrom Bio-aroma
  • 10 csepp Baldini Vanília Bio-aroma
  • narancslé
  • prosecco
  • jég

 

A bio aromákat cseppentsük az agavészirupba (nyugodtan bele a flakonba), és jól rázzuk, keverjük össze. Ez az ízesített szirup kb. 50 koktél elkészítéséhez elegendő lesz!

1 evőkanál összetört jeget és 1 evőkanál ízesített agavészirupot készítsünk elő egy koktélos pohárba. Öntsük nyakon egy adag narancslével, és 100 ml prosecco-val.

A narancslé mennyiségét ízlés szerint variálhatjuk, akár 1:1, akár 1:2 arányban, ki - hogy szereti.

Amennyiben alkoholmentesen szeretnénk elkészíteni a koktélunkat, úgy a prosecco-t helyettesítsük szénsavas vízzel, így a gyerekek is jót kortyolhatnak belőle a melegben. Ha van időnk rá, dobjuk fel a koktélos poharat egy gerezd naranccsal.

Az agavészirup helyett használhatunk mézet is, úgy is tökéletes lesz a friss nyári italunk!

A Baldini bio aromákkal érdemes óvatosan bánni: ne tegyünk belőlük többet a receptben előírtnál, mert erős aromájuk van, igazi természetes koncentrátumok, ezért kevés is elegendő belőlük.

Tartalomhoz tartozó címkék: illóolaj olaj bio aroma
Az oldal tetejére