Leírás
A Biopont Bio kakaópor kiváló minőségű, ellenőrzött ökológiai termesztésből származó kakaóbab felhasználásával készül, hozzáadott cukor nélkül.
A kakaó gazdag magnéziumban, foszforban, rostokban, alkaloidokban (a teobromin a kakaószemek legfontosabb alkaloidja, amelynek szerkezete a koffeinhez hasonló, de annál mintegy tízszer gyengébbek az élettani hatásai), valamint polifenolokban is.
Allergénmentes, zsírszegény, 11%-os zsírtartalommal.
Felhasználása:
Tejben, tejhelyettesítőben oldva, agave-, rizs-, kókuszvirágszruppal vagy nádcukorral édesítve finom kakaóital készíthető belőle, emellett sütemények készítéséhez is ajánljuk!
Összetevők
Kakaópor *
* Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származik
Ellenőrzést végzi: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. HU-ÖKO-01
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia1.438 kJ / 347.0 KCAL
Zsír: 11.0 g (amelyből telített zsírsavak: 6.5 g)
Szénhidrát: 14.1 g (amelyből cukrok: 0.0 g)
Só: 0.30 g
Fehérje: 24.9 g
Száraz és hűvös helyen tárolandó!